Gift Image
Primești puncte la fiecare produs cumpărat!
Coș de cumpărături

Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei!

Politica de livrare

Procesare si livrare

Timpul de procesare al comenzilor este cuprins intre 1-5 zile lucratoare, iar timpul de livrare de catre firma de curierat este 24-48h. In cazul in care Timpul de livrare al comenzii este depasit fara culpa noastra (de ex. suprasolicitarea firmei de curierat in anumite perioade ale anului) nu ne facem raspunzatori de acest aspect, insa va asiguram ca depunem toate diligentele necesare ca acet lucru sa nu se intample. Transmitem coletele de Luni pana Vineri pana la ora 15.00. La fel si zilele de Sarbatori legale sunt considerate zile nelucratoare. Calculul zilelor de livrare incepe dupa transmiterea confirmarii de expediere. In cazul in care un produs nu mai este disponibil sau din orice alt motiv nu poate fi trimis in termenul de mai sus, iti vom trimite o notificare in acest sens.

Costuri şi metode de transport

  • Costul de transport este de 19 lei pentru transport prin curier
  •  Dispunem de orar cu clientii la atelierul nostrum in cazul in care clientul decide sa ridice comanda de la sediul nostru.

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat DPD, dar se poate opta si pentru alta firma de curierat la cererea clientului. Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Livrare gratuită

La comenzi de peste 250 lei.

Drept de retur

15 zile

Satisfacție garantată

Produse de calitate

Plata securizată

MasterCard / Visa